fbpx

Bøker

Anbefalte bøker innen markedsføring

Markedskommunikasjon

Markedskommunikasjon handler om prosessen fra målgruppe til kommunikasjonsmålgruppe, og hvordan man lager en kommunikasjonskampanje som treffer riktig.

Metode og dataanalyse

 Lær deg kvantitativ analyse. Denne boken går gjennom grunnleggende metode og dataanalyse og gir deg en innføring i analyseprogrammet SPSS.

 

Prisstrategi

Er du nysgjerrig på hvordan prisstrategi fungerer? Ta en titt på denne boken.

Kickassdotcom

Dette er en bok som viser deg hva som driver en hjemmeside, skaper deltagelse og eierskap hos medarbeidere og brukere, hvordan du kan sikre at kundene dine blir på sidene dine og hvordan du sikrer interesse, beslutninger og kjøp.

Forbrukeratferd

Forbrukeratferd tar deg gjennom en kundereise. Hvorfor kler noen seg anderledes enn andre? Hva er subkulturer? Hva er et handlemønster? Alt dette og mye mer lærer du i denne boken.

Markedsføringsledelse

Markedsføringsledelse er selve bibelen innen markedsføring. Her får du en bred oversikt over hva markedsføring innebærer med eksempler fra næringslivet.

Forbrukersosiologi

Forbrukersosiologi er en interessant bok om atferden til forbrukere. Dette er en samling med mange bidragsytere innen faget som er verdt å ta en titt på.

Organisasjon og ledelse

Organisasjon og ledelse gir en nyttig innføring i hvordan organiasjoner fungerer.

Suksess med egne medier

Suksess med egne medier

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring

Perennial seller

Perennial seller

Blue Ocean Strategy

Blue Ocean Strategy