fbpx
Marius Vestlien Hansen

Marius Vestlien Hansen

Performance Marketing Manager og skribent

Mitt navn er Marius Vestlien Hansen (f.1996) og har en bachelor i markedsføring og merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania. Jeg jobber som Performance Marketing Manager i TRY OPT, og tar ikke lenger på meg konsulentoppdrag.

Tidlig i studiene bestemte jeg meg for å hjelpe mindre og mellomstore bedrifter med markedsføring og generell rådgivning rundt markedsføring og merkevarebygging. Ved siden av mitt daglige liv er jeg en sparenerd, tidligere medeier av markedsføringsbyrået RePlan AS og har jobbet som digital markedsfører hos Expleo Norge. Jeg ble født midt i den digitale utviklingen, og har derfor bestemt meg for å hjelpe bedrifter med å ta fatt på den digitale markedsføringen.

Jeg har tidligere hatt verv som interesseforeningsansvarlig i Studentunionen ved Høyskolen Kristiania, vært faglig veileder for å hjelpe nye studenter og hatt ansvaret for digital markedsføring hos flere mindre bedrifter. Med min store lidenskap for markedsføring og økonomi, og kunnskapen og erfaringene innenfor fagene ønsker jeg å dele dette med mine lesere på denne nettsiden. Jeg liker også å spille golf når været tillater det.

På nettsiden vil det bli publisert sporadiske oppdateringer, og den kommer til å inneholde faglige publikasjoner som blir skrevet av undertegnede, både innen markedsføring og til tider personlig økonomi.

Jeg har gjennomført en rekke sertifiseringer som du kan finne her. Om du er interessert i å bli bedre kjent med meg, ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig prat. Trykk gjerne på ikonene nedenfor for mine sosiale profiler.