fbpx
Marius Vestlien Hansen

Marius Vestlien Hansen

Student og skribent

 Mitt navn er Marius Vestlien Hansen (f.1996) og er en markedsføringsstudent ved Høyskolen Kristiania i Oslo som bestemte seg for å hjelpe mindre bedrifter med markedsføring og generell rådgivning rundt markedsføringstragier og merkevarebygging. Ved siden av studiene er jeg en sparenerd, medeier av RePlan AS og jobber deltid hos Expleo Norge.  Jeg ble født midt i den digitale utviklingen, og kan hjelpe din bedrift med å ta fatt på fremtidens teknologi.

 Jeg har tidligere jobbet som interesseforeningsansvarlig i Studentunionen ved Høyskolen Kristiania, vært faglig veileder for å hjelpe nye studenter og hatt ansvaret for digital markedsføring hos mindre bedrifter. Med min store lidenskap for markedsføring og finans, og kunnskapen og erfaringene innenfor fagene ønsker jeg å dele dette med mine lesere på denne nettsiden. Utenom studiene og jobb liker jeg å spille golf når været tillater det.

 På nettsiden vil det bli publisert ukentlige oppdateringer, og den kommer til å inneholde faglige publikasjoner som blir skrevet av undertegnede, både innen digital markedsføring, personlig økonomi og finans.

 Nederst på siden følger en video hvor jeg forteller litt kort om hvem jeg er. Jeg har gjennomført en rekke sertifiseringer som du kan finne her. Om du er interessert i å bli bedre kjent med meg, ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig prat. Jeg kan også som nevnt innledningsvis ta på meg oppdrag ved siden av studiene for å hjelpe din bedrift med markedsføring og merkevarebygging.

 

Jeg kan hjelpe deg med

Digital markedsføring

Sosiale medier

Markedsanalyse

Inbound markedsføring

Epostmarkedsføring

SEO optimalisering