Marius Vestlien Hansen (f.1996) studerer bachelor i markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania i Oslo og er en markedsføring- og finansentusiast. Ved siden av studiene driver han med aksjehandel som hobby og jobber deltid hos Anticimex. Marius har tidligere jobbet som interesseforeningsansvarlig i Studentunionen ved Høyskolen Kristiania, vært faglig veileder for å hjelpe nye studenter og hatt ansvaret for digital markedsføring hos mindre bedrifter. Marius har en stor lidenskap for markedsføring og finans, og kunnskapen og erfaringene innenfor fagene er noe han ønsker å dele med andre. Utenom studiene og jobb liker Marius å spille golf når været tillater det.

På nettsiden vil han komme til å publisere ukentlige oppdateringer, og kommer til å inneholde faglige publikasjoner som blir skrevet av Marius, både innen digital markedsføring og finans.

Under følger en video hvor Marius forteller litt kort om hvem han er, og hvilke mål som er satt for det neste halvåret som følger i 2020. Marius har gjennomført en rekke sertifiseringer som du kan finne her. Om du er interessert i å bli bedre kjent med Marius, ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig prat. Du finner kontaktinformasjonen i sidelinjen til høyre på skjermen.


Takk for meg, og god lesing! Besøk gjerne Linkedin profilen og se på Twitterfeeden under her: