fbpx

Om meg

Mitt navn er Marius Vestlien Hansen (f. 1996) og jobber som seniorkonsulent i Accrease. Jeg har en bachelor i markedsføring og merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania, og har tidligere hatt en rekke stillinger og verv i ulike mediebyråer. Jeg tar ikke lenger på meg konsulentoppdrag, men dersom du likevel skulle trenge bistand med markedsføringen er det bare å ta kontakt for en prat.

Jeg ble født midt i den digitale utviklingen, og brenner for å hjelpe bedrifter med digital markedsføring. Tidlig i studiene bestemte jeg meg for å hjelpe mindre og mellomstore bedrifter med markedsføring, og generell rådgivning rundt markedsføring og merkevarebygging. I løpet av karrieren har jeg jobbet som operativ digital rådgiver i NXT Oslo Reklamebyrå, performance marketing manager i TRY OPT, tidligere medeier av markedsføringsbyrået RePlan AS,og jobbet som digital markedsfører hos Expleo Group Norge.

Jeg har tidligere hatt verv som interesseforeningsansvarlig i Studentunionen ved Høyskolen Kristiania, vært faglig veileder for å hjelpe nye studenter og hatt ansvaret for digital markedsføring hos flere mindre bedrifter. Med min store lidenskap for markedsføring og økonomi, og kunnskapen og erfaringene innenfor fagene ønsker jeg å dele dette med mine lesere på denne nettsiden. Ved siden av mitt daglige liv er jeg en sparenerd med interesse for økonomi og finans. Jeg liker også å spille golf når været tillater det.

På nettsiden vil det bli publisert sporadiske oppdateringer, og den kommer til å inneholde faglige publikasjoner som blir skrevet av undertegnede, både innen markedsføring og til tider personlig økonomi.

Jeg har gjennomført en rekke sertifiseringer som du kan finne her. Om du er interessert i å bli bedre kjent med meg, ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig prat.