Min digitale hverdag – Kort og godt

I dette aller siste blogginnlegget fra kurset til Arne Krokan skal jeg fortelle litt kort om hvordan jeg selv arbeider digitalt, hvorfor jeg blogger og hvordan jeg bruke digitale tjenester til å samarbeide med andre.

Hvorfor blogger jeg?

Min blogghistorie startet for 4-5 år siden da jeg beveget meg inn i finans, og jeg hadde et ønske om å skrive for å lære. Det begynte med en aksjeblogg hvor jeg publiserte markedsdata, porteføljeoppdateringer og analyser, men som etterhvert fikk et opphold på grunn av studiet jeg har begitt meg ut på i skrivende stund. Nå har det utviklet seg til at jeg har slått sammen to av mine store interesser til en og samme blogg: markedsføring og finans. Markedsføringen kom inn i bildet på grunn av kurset digital markedsføring, men før eller siden ville jeg gjennomført en sammenslåing på eget initiativ. Hovedsaklig vil denne bloggen handle om markedsføring fremover, men det vil være innslag av portefølje oppdateringer når jeg får tid til det.

Min hverdag

I min hverdag finnes det mange digitale løsninger som gjør livet mitt lettere å håndtere. Helt fra jeg våkner om morgenen til jeg legger meg om kvelden bruker jeg i snitt 3 timer på mobilen (ifølge rapportene om skjermtid). Noe jeg i grunn syntes er veldig mye, men jeg prøver å begrense mobilbruken så godt det lar seg gjøre. Jeg har mange nyttige apper på mobilen som gjør det lettere å kommunisere med andre, og jeg snakker om Messenger appen til Facebook, Snapchat og LinkedIn. Det er disse appene jeg personlig benytter mest.

Hjem-skjermen på mobilen min. For den observante leseren har jeg også appen «Remotie» til TV´en min.

Hvordan arbeider jeg digitalt?

Når jeg skal finne nytt og interessant stoff å lese og dele med andre leter jeg gjerne i relevante tidsskrifter som Dagens Næringsliv, Finansavisen og Magma. Jeg leser også mange bøker, men jeg må være såpass ærlig at jeg for det meste leser papirbøker og ikke e-bøker. Det å hele tiden være oppdatert på hva som skjer er viktig for meg. Når det kommer nye innovasjoner, uansett hva det er, ønsker jeg å lese om det mens det ennå er ferskt.

Dette var kort og godt om min digitale hverdag. Les gjerne et av mine foregående innlegg om du syntes dette var interessant:

Jeg ønsker stadig vekk å forbedre meg. Legg gjerne igjen en kommentar på innlegget mitt slik at jeg kan bli en bedre skribent.