MiraiEx – kryptovaluta handel i ny drakt


Jeg har lenge interessert meg for blockchain teknologi, og skrev for ikke så lenge siden et innlegg om nettopp dette på bloggen i forbindelse med mitt studie. Det jeg derimot ikke har hatt så stor interesse for, før de senere år, er kryptovaluta. Det har sett litt skummelt ut, tross all kunnskapen jeg har tillært meg, inntil nå. Jeg ble for ikke så lenge siden kontaktet av Øyvind Kvanes som er en av grunnleggerne til selskapet Mirai Technologies AS som eier kryptovaluta børsen MiraiEx, om jeg ønsket å være en del av et samarbeid, som er årsaken til dette innlegget.

Hva er MiraiEx?

MiraiEx er en norsk kryptovaluta børs med hovedkontor i Oslo, og er registrert hos Finanstilsynet som 1 av 6 kryptovaluta børser i Norge. MiraiEx er forøvrig det eneste selskapet som drifter en fullstendig åpen børs per i dag.

Selskapet utvikler og drifter sine egne tjenester, og har en streng policy på sikkerhet. Dette er noe jeg og mange andre setter stor pris på, spesielt i en tid hvor cybersikkerhet er et aktuelt tema. MiraiEx står ansvarlig for alle innestående midler for sine kunder, og skriver en egen blogg på nettsiden sin hvor de har skrevet et innlegg om sikring av kryptovaluta.

Gebyrene MiraiEx tar for kjøp, salg og andre transaksjoner er konkurransedyktige sammenlignet med internasjonale tilbydere av lignende tjenester. Ved kjøp og salg betaler man kun 0,5% av totalsummen. Det blir også trukket 45 kroner ved overføring til bankkonto, og det ca. det samme i kryptovaluta regnet med dagens kurs.

Enkelt å ta i bruk

Oppsummert er mitt personlige inntrykk av plattformen meget bra. Det var enkelt å registrere seg, og det er enkelt å lære seg de ulike funksjonene ved plattformen. Gebyrene var som jeg skrev tidligere på et akseptabelt nivå, og ved en høyere kurs på de ulike valutaene kan selskapet vurdere å senke gebyrene.

Jeg har opplevd rask og god service hvis jeg har hatt spørsmål om ulike temaer og funksjoner, så dette er en tilbyder jeg trygt kan anbefale de som ønsker å bytte over til en norsk handelsplattform og de som ønsker å kjøpe kryptovaluta for første gang.

Selskapet jobber stadig med å forenkle bruken av nettstedet og plattformen. Jeg har laget to filmer på ca. 2 minutter hver om hvordan man enkelt registrerer seg hos MiraiEx, og hvordan man bruker tjenesten. Registreringen tar ca. 8 minutter og gjøres med BankID for ekstra sikkerhet. Du kan bruke denne lenken for å registrere deg raskt.

MiraiEx

Om du har spørsmål eller tilbakemeldinger er du velkommen til å kommentere innlegget.


* Dette er et innlegg i forbindelse med et betalt samarbeid med MiraiEx.


Viktig: Investeringer i aksjer, valuta, råvarer, opsjoner, CFD´er, ETF´er og andre verdipapirer innebærer ulik grad av risiko. Du er selv ansvarlig for å sette deg inn i hvilken risiko som gjelder, og for de økonomiske tap som kan oppstå. Jeg tilbyr ikke råd om hvilken investeringer du skal foreta og er derfor ikke ansvarlig for din eksponering og tap i markedet. Om du ønsker mer informasjon kan du ta kontakt med en autorisert rådgiver som du stoler på. Lånefinansierte investeringer og giring innebærer variabel risiko avhengig av belåningsgrad. Forstå risikoen før du handler i markedet, og handle kun med kapital du har råd til å tape. Del gjerne dine egne erfaringer med meg ved å skrive en kommentar eller ved å sende meg en mail.