Vestlienporteføljen for Oktober

Det har vært en turbulent måned, men jeg klarte å øke verdien på porteføljen med 12,57%. Når man skal studere og drive med aksjer, så ender man alltid opp med en laber avkastning gang på gang, men jeg har funnet en viss balanse hvor jeg klarer å lese og samtidig kunne holde styr på porteføljen uten at det går utover resultatene. Alt handler om prioriteringer.


La oss ta en titt på utviklingen til Oslo børs i det siste:

Endring siste måned3.63%
Endring siste tolv måneder19.98%
Endring siden nyttår15.36%

Vestlienporteføljen for Oktober:

 • Berkshire Hathaway
 • Deere & Company
 • Procter & Gamble
 • Veidekke
 • Lerøy
 • Austevoll
 • Evry
 • EQT Corporation
 • Bear Marine Harvest

Hva har skjedd i porteføljen siden sist?

 1. Jeg bommet på retningen til Marine Harvest, men det må nevnes at jeg ikke holdt på den så mange dager. Bear Marine Harvest er derfor skrotet.
 2. Austevoll ble tatt inn i varmen til 115,- per aksje. Den er på 124,- i skrivende stund.
 3. Evry skrotes da jeg heller vil plassere pengene i et annet selskap.
 4. EQT Corporation skrotes også da jeg innså at jeg hadde analysert riktig selskap med samme navn, men kjøpt feil selskap… Det er flaut, men en nyttig lærdom. Jeg er nødt til å gjøre mer research før jeg handler. Den fikk sjansen til å falle 10% før jeg innså feilen og solgte.