Vestlienporteføljen for Mai

Midt i denne hektiske eksamensperioden tar jeg meg nå en liten break for å lufte tankene mine på bloggen, noe jeg ikke har gjort siden Oktober.. Jeg har hatt alt for mye å gjøre.

Med utgangspunkt i tradingporteføljen min har den steget hele 94,80% siden slutten av Oktober, og jeg kan si meg fornøyd med det når vi ser på alt som har skjedd i markedet mtp. handelskrigen og Trumps Tweets. Om vi ser på de andre porteføljene mine, har de henholdsvis økt 0,77% og falt 3,01% siden slutten av Oktober.

Jeg ser lyst på markedet fremover for min del, men jeg håper på en litt større korreksjon som skaper en god kjøpsmulighet.

Porteføljen består nå av følgende langsiktige aksjer:

  • ABB Ltd.
  • Lerøy Seafood Group
  • Equinor
  • Veidekke
  • Microsoft Corporation
  • Norsk Hydro
  • Scatec Solar
Oktober portefølje
Porteføljeoppdatering