Nytt år, med en liten vri..

Godt nyttår! Det begynner å nærme seg ett år siden jeg la ut Vestlienporteføljen for Mai måned, og jeg må være såpass ærlig at jeg la bloggingen veldig på is for å fokusere på skolen..

I år starter jeg med å formidle at bloggingen det neste halve året vil være kombinert aksje- og markedsføringsblogg. Jeg studerer merkevareledelse, og vil dette året begi meg ut på faget «Digital Markedsføring» som blant annet innebærer faglig blogging om forskjellige emner. Det kan bli spennende, og siden jeg allerede har en veletablert blogg innen finans regner jeg med at den ikke tar skade av å få inn litt frisk pust. Det vil selvfølgelig bli månedlige finansrelaterte innlegg av og til med porteføljeoppdateringer.

 Det jeg kommer til å skrive om når det kommer til digital markedsføring er om e-handel, digital forretningsforståelse, teknologiske endringer og Google Analytics for å nevne noen av temaene. 

Enjoy!